Pivovary Česka – nové vydání

Máme velkou radost, že se podařilo naši nabídku obohatit o nové vydání mapy Pivovary Česka. Ani nebudeme moc přehánět, pokud řekneme, že počet pivovarů v Česku roste téměř každou hodinou a tak připravit nové vydání této mapy a brožury bylo velkou výzvou. Nakonec se to podařilo a doufáme, že budete s výsledkem spokojeni. 

Titul se skládá z mapy Česka, doplněné o podrobné výřezy okolí Prahy, Ostravy, Brna a Plzně, a brožury, obsahující přehledný seznam všech pivovarů na území Česka k únoru 2019. Ke každému pivovaru je uvedena jeho adresa, webová stránka a nabídka jeho služeb. Nejvýznamnější pivovary jsou popsány i stručnou textovou charakteristikou.

Pokud máte rádi pivo jako my, nesmí tato mapa s brožurou chybět ve vaší knihovně. Tak neváhejte, na našem eshopu ji můžete již nyní zakoupit s 10% slevou. 

Současně vás srdečně zveme na její slavnostní křest, který se uskuteční na veletrhu Svět knihy na našem stánku P101, v pátek 10. 5. 2019 ve 14 hodin. Zde si kromě této mapy můžete pořídit i další naše produkty s výraznou veletržní slevou. Těšíme se na vás!

Pivovary CR_5v_RGB_w